Туана

Раскошна и неверојатно удобна, моделот Туана ќе ве освои уште при првата средба. Седењето полно со жичано јадро со поединечни џебови, обезбедува комфор и флексибилност. Полниот дизајн како спој од топлина и луксуз ќе придонесе да се чувствувате исполнето и релаксирано во вашата дневна соба.

Description

Димензии: