Скајп

Скајп е мултифункционално парче мебел кое ќе може максимално да го искористите во вашиот дом. Всушност станува збор за лежалки со различни димензии кои може да ги комбинирате самостојно, како аголна гарнитура или како гарнитура во форма П. Наслоните за грб на овој модел имаат нелизгачко платно со кое се зацврстени на лежалката. Можноста за лесно отстранување му дава на Скајп одлична можност да се искористи како кревет за спиење, било во детската или гостинска соба. Комбинациите на бои во наслоните и седењето ќе придонесе за разигран или елегантен изглед во зависност од вашата потреба. Скајп поседува и елегантност изразена преку високите ногари.

Description

Димензии: