Пиза_Ал

Димензии: 47x95cm
Висина на седење: 49cm
Длабочина на седење: 43cm

 

Description

Сосема малку заоблената рамка од инокс и модерната и елегантна форма ја карактеризираат столицата Пиза. Високиот наслон за грб е идеален за удобно седење. Пиза може да се изработи со или без наслон за раце од нерѓосувчки челик. Покрај својот елегантен дизајн, столицата Пиза нуди одличен комфор и квалитет што трае.