Оксфорд

Димензија: 66x66cm

 

 

Description

Оксфорд е практичен модел на фотелја која е креирана да одговара на секој простор. Било да станува збор за вашиот дом или канцеларија, Оксфорд со својот дизајн лесно се вклопува со другите елементи во собата. Тенките хаптери и ниските ногари ја прават оваа фотелја компатибилна со секој тип на гарнитура, а нејзината форма сама по себе овозможува удобност.