Лемон

Едноставниот дизајн и правите линии преовладуваат кај гарнитурата Лемон. Овој модел на гарнитура несомнено воодушевува со својот стил и убавина, а рамката од инокс како основа која продолжува во ногари го усовршува целиот дизајн. Лемон е гарнитура која ќе внесе свежина во вашиот дом, пријатна за целото семејство.

Description

Димензии: