K5

Димензии : 45х45/40цм

Description

Табуретката К5 е мала, симпатична и лесно се вклопува во секој простор. Искористете ја во дневната, спалната или детската соба, со своите димензии ќе ја освежи просторијата и ќе ви даде дополнително место за седење.

Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф