K4

Димензии : 40х40х40цм

Description

Табуретката К4 е мала, симпатична и лесно се вклопува во секој простор. Искористете ја во дневната, спалната или детската соба, со своите димензии ќе ја освежи просторијата и ќе ви даде дополнително место за седење.