Хавана

Моделот Хавана привлекува со својот раскошен изглед. Богата, неодоливо удобна и привлечна, несомнено ќе ве освои вас, а и вашиот дом. Хавана се карактеризира со широки наслони за грб и раце и пространо седење кое се протега до подот. Штеповите со кои визуелно се разделуваат седењата даваат впечаток на полно, удобно и возбудливо парче мебел. Со своите димензии Хавана ве повикува на долги часови одмор и опуштање за целото семејство.

Description

Димензии: