Џаент

Дизајнот на моделот Џиант комплетно одговара со своето име. Пространата површина при седење и лежење која ја овозможува овој модел, покрај комфорот, дава и луксузен изглед пријатен за очите. Независно од комбинацијата или боите, Џиант е парче мебел кое прекрасно ќе прилега во дневната соба и ќе креира уникатна, единствена атмосфера и визуелно ќе го збогати просторот.

Description

Димензии: