Алора

Елеганција и чист дизајн го нагласуваат моделот Алора. Перниците за наслон на грб придонесуваат за топлиот изглед додека пак високите ногари го потенцираат  стилскиот дизајн на Алора. Било како сет од поединечни елементи, аголна гарнитура или во форма П, моделот Алора ќе одговара на секој простор и ќе ви овозможи релаксација со семејството.

Description

Димензии: