Фиренца

Моделот Фиренца е дел од нашата нова колекција која е целосно рачно изработена. Моделот го нудиме со разни димензии и варијати кои може да ги погледнете подолу. За повеќе информации и детали може да не контактирате преку е-маил или телефонски број.

Description