Фиори

Димензии: 47x85cm

Висина на седење: 49cm

Длабочина на седење: 45cm

Description

Фиори е карактеристична по својот низок наслон за грбот што му дава впечатлив изглед. Формата на седењето и наслонот се добро комбинирани со рамката од инокс што го надополнува модерниот изглед. Столицата може да се изработи со наслон за раце и без наслон за раце со што ќе одговори на вашите индивидуални потреби.