Феникс

Дозволете си слобода во просторот. Моделот Феникс има вградена кутија и лежај со латофлекс. Механизмите од двете страни на креветот ви даваат лесен пристап кон две кутии за складирање на вашата постелнина, без потреба да го подигате целиот кревет. Со моделот Феникс нудиме различни варијанти и штоф по Ваш избор.

Description

Димензии :