Трст

Димензии: 205х93/85 цм

  • Висина на седење: 41 цм
  • Длабочина на седење: 55 цм
  • Димензии на лежај: 193х150 цм

Description

Овој модел на тросед е навистина едноставен, а во исто време неверојатно елегантен. Тенките хаптери и големите перници додаваат карактер на дизајнот, а можноста за спиење е додатна функција која одлично ќе одговори на потребите.

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа