СТ-8900

Димензии: 325/205/160/79cm

  • Висина на седење 41 cm
  • длабочина на седење 55cm

 

Description

Интересен и воедно елегантен дизајн ја изразува оваа гарнитура. Цврстиот наслон овозможува одлична потпора за грбот, а со своите димензии ќе биде центар на семејните сретнувања.