СТ-8550

Димензии260/205/76cm

  • Висина на седење 41 cm
  • длабочина на седење 57cm

Description

Хармоничен дизајн, чисти линии и удобно седење се главните карактеристики со кои се одликува оваа аголна гарнитура. Високите ногари дополнително го доловуваат елегантниот стил.

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа