СТ-710

Димензии: 295/200/74cm

  • Висина на седење 41 cm
  • длабочина на седење 60 cm

Description

Моделот 710 е идеална гарнитура што на вашето семејство и пријатели ќе им овозможи пријатен престој. Пропорциите и димензиите се дизајнирани на тој начин што просторот може да се искористи максимално.