СТФ-2110

Димензии: 270х200/83 цм

  • Висина на седење: 42 цм
  • Длабочина на седење: 55 цм
  • Димензии на лежај: 230×140 цм

Description

Со својот заоблен наслон за раце и правите линии СТФ-2110 ни доловува елегантен и разигран дизајн во исто време.  Моделот е на извлекување и ќе ви обезбеди одлично место за спиење.

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа.