Мароко

Гарнитурата Мароко се карактеризира со својот хармоничен дизајн од прави линии и заоблени наслони. Ногарите на Мароко придонесуваат за чистиот стилски изглед додека пак наслоните ја нагласуваат нејзината удобна и топла страна. Било како софа или како аголна гарнитура, Мароко е парче мебел кој одлично ќе се вклопи во секој дом и ќе го разубави просторот.

Description

Димензии: