Малдиви

Моделот Малдиви е дел од нашата нова специјална колекција и изработен во комплетно елегантен стил. Малдиви ви нуди голем комфор благодарение на жичаното јадро во поединечни џебови кое е инкорпорирано во седењето.Сите димензии од овој модел може да ги погледнете подолу.За повеќе информации може да не контактирата на е-маил или телефонски број.

Description

Димензии :