Луна

Димензии: 49x96cm

Висина на седење: 48cm

Длабочина на седење: 42cm

Description

Столицата Луна овозможува удобно седење со специјалната форма на наслонот за грб. Заоблениот дел во долниот дел на наслонот нуди одлична потпора за грбот. Луна визуелно изгледа тесна со што зрачи со елеганција. Оваа импресија е дополнета со  правоаголната рамка од нерѓосувачки челик кој им дава на модерните соби посебен ефект.