Линеа

Димензии: 47×96,5cm

Висина на седење: 49cm

Длабочина на седење: 43cm

Description

Столица Линеа комбинира комфор и модерен дизајн во совршена хармонија. Благо заоблениот наслон за грб овозможува потпора и зрачи со елеганција и леснотија. Истиот ефект е постигнат и со заоблената рамка од нерѓосувачки челик кој и дава на столицата посебен карактер. Покрај прекрасниот дизајн, Линеа нуди долготрајност и комфор во седењето.