Кентаки

Моделот Кентаки е комплетиран со душек од жичано јадро во посебни џебови и основа од латофлекс.
Механизмите од двете страни на креветот ви даваат лесен пристап кон две кутии за складирање на вашата постелнина, без потреба да го подигате целиот кревет.

Description

Димензии :