Капри

Моделот Капри е дел од нашата нова ексклузивна колекција и изработен во комплетно елегантен стил.
Капри ви нуди голем комфор благодарение на жичаното јадро во поединечни џебови кое е инкорпорирано во седењето.
Сите димензии од овој модел може да ги погледнете подолу.
За повеќе информации може да не контактирата на е-маил или телефонски број.

Description

Димензии :