ДРФ-2110

Димензии: 220/90/83 cm

Висина на седење: 42 cm
длабочина на седење: 55 cm

Description

Позади чистите линии и елегантниот дизајн, модел ДРФ-2110 крие кревет кој во секое време може да се искористи за спиење. Посебен детал се заоблените наслони за раце кои дополнително ќе го разубават просторот

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа