Доминик

Специфично за моделот Доминик е наслонот за грб кој продолжува кон наслоните за раце. Целокупниот дизајн на оваа гарнитура иако модерен, обезбедува на своевиден начин сигурност и удобност при седењето. Надополнет со прекрасни ногари, сјајот од инокс дополнително ја потенцира убавината на Доминик.

Description

Димензии: