Данте

Димензии: 277/202/74cm

Висина на седење: 43 cm
длабочина на седење: 56 cm

Description

Посебниот шарм што зрачи од оваа гарнитура ја прави практично неодолива.

Наслонот за грб кој се протега низ целата гарнитура овозможува удобна потпора, а димензиите ќе ви овозможат доволен простор за вашето семејство

Моделот може да се изработи во повеќе бои на штоф или еко кожа