Бјанка

Димензии: 47x98cm
Висина на седење: 49cm
Длабочина на седење: 43cm

Description

Бјанка нуди посебен комфор при седењето со својот наслон за грб. Дизајнот на столицата е модерен и воздржан со што Бјанка лесно може да се комбинира со останатиот мебел во домот. Правата конструкција изработена од инокс го потенцира линеарниот изглед на столицата.