БР-2005

Димензии: 87x87x77 цм

Висина на седење : 42цм

Description

Фотелја БР2005 има специфичен интересен дизајн. Рамката од нерѓосувачки челик го збогатува елегантниот изглед, додека пак седењето и наслонот се одговорни за топлиот, удобен впечаток. Може лесно да се вклопи во секоја просторија од домот, па и канцеларијата, а седењето ќе ви озбебеди удобна потпора во секоја прилика.