Menu

Недела на радост во Зинес

Недела на радост во Зинес

Недела на радост, недела на многу попусти, подароци и изненадувања. 

Од 06.10-13.10.2018 ви нудиме попусти на сите експонати до 40% и намалени цени до 20% за сите нарачки.

Секој посетител може да си одбере подарок перниче по избор, а во текот на неделата ќе имаме и изненадувања за нашите купувачи

Следете не и очекувајте и дополнителни супер понуди.

Ве очекуваме!

Tags: