Menu

Пиза

Пиза

код:700001

по нарачка

Пиза може да се изработи со или без наслон за раце од нерѓосувчки челик

Сосема малку заоблената рамка од инокс и модерната и елегантна форма ја карактеризираат столицата Пиза. Високиот наслон за грб е идеален за удобно седење. Пиза може да се изработи со или без наслон за раце од нерѓосувчки челик. Покрај својот елегантен дизајн, столицата Пиза нуди одличен комфор и квалитет што трае.  

piza