Menu

Луна

Луна

код:700005

по нарачка

Столицата Луна овозможува удобно седење со специјалната форма на наслонот за грб.

Столицата Луна овозможува удобно седење со специјалната форма на наслонот за грб. Заоблениот дел во долниот дел на наслонот нуди одлична потпора за грбот. Луна визуелно изгледа тесна со што зрачи со елеганција. Оваа импресија е дополнета со правоаголната рамка од нерѓосувачки челик кој им дава на модерните соби посебен ефект.

luna