Menu

Линеа

Линеа

код:700003

по нарачка

Столица Линеа комбинира комфор и модерен дизајн во совршена хармонија.

Столица Линеа комбинира комфор и модерен дизајн во совршена хармонија. Благо заоблениот наслон за грб овозможува потпора и зрачи со елеганција и леснотија. Истиот ефект е постигнат и со заоблената рамка од нерѓосувачки челик кој и дава на столицата посебен карактер. Покрај прекрасниот дизајн, Линеа нуди долготрајност и комфор во седењето.

linea