Menu

Бјанка

Бјанка

код:700004

по нарачка

Бјанка нуди посебен комфор при седењето со својот наслон за грб

Бјанка нуди посебен комфор при седењето со својот наслон за грб. Дизајнот на столицата е модерен и воздржан со што Бјанка лесно може да се комбинира со останатиот мебел во домот. Правата конструкција изработена од инокс го потенцира линеарниот изглед на столицата.

bianka