Menu

СТ8350 табуретка

СТ8350 табуретка

код:500010

по нарачка

Димензии:
80cm/80cm/40cm
СТ8350 е табуретка која е специфична по своите ниски ногари. Иако најчесто се комбинира со гарнитурата СТ8350, несомнено ќе може да ја искористите и во комбинација со други моделите на гарнитури. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.