Menu

К5 табуретка

К5 табуретка

код:500001

по нарачка

Димензии:
45cm/45cm/40cm
Табуретката К5 е мала, симпатична и лесно се вклопува во секој простор. Искористете ја во дневната, спалната или детската соба, со своите димензии ќе ја освежи просторијата и ќе ви даде дополнително место за седење. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.