Menu

К4400 табуретка

К4400 табуретка

код:500006

по нарачка

Димензии:
100cm/80cm/39cm
Табуретката К4400 е специфична по своите штепови кои ја прават исклучително елегантна. Можете да ја искомбинирате со било кој модел на гарнитура. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.