Menu

СТ350 табуретка

СТ350 табуретка

код:500007

по нарачка

Димензии:
110cm/75cm/41cm
Табуретката СТ350 дискретно ги крие своите мали ногари што ја прави несомнено интересна. Можете да ја искомбинирате со било кој модел на гарнитура. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.