Menu

К35 табуретка

К35 табуретка

код:500003

по нарачка

Димензии:
120cm/80cm/40cm
К35 е табуретка која е специфична по своите ниски ногари. Иако најмногу одговара со гарнитурата К2550, без проблем ќе може да ја вклопите и со други модели на гарнитури во вашиот дом. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.