Menu

К19 табуретка

К19 табуретка

код:500002

по нарачка

Димензии:
120cm/80cm/40cm
Оваа табуретка поседува посебен елегантен дизајн, а ногарките од нерѓосувачки инокс дополнително ја нагласуваат нејзината убавина. Можете да ја искомбинирате со било кој модел на гарнитура. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.