Menu

СТ1100 табуретка

СТ1100 табуретка

код:500009

по нарачка

Димензии:
105cm/60cm/40cm
Удобна и елегантна, табуретка СТ1100. Можете да ја искомбинирате со било кој модел на гарнитура. Моделот може да се изработи во повеќе бои, во кожа, еко кожа и штоф.