Menu

Ravena

Ravena

код:600011

по нарачка

Ravena е идеалната гарнитура за секого, во која седењето е вистинско уживање, а дизајнот едноставен и за сечиј вкус.

Ravena е идеалната гарнитура за секого, во која седењето е вистинско уживање, а дизајнот едноставен и за сечиј вкус. Самиот модел Ве привлекува да седнете и да се релаксирате и е достапен во комфорна и широка гарнитура во форма на буквата „U“, така што ќе имате место за целото семејство и за Вашите гости. Перниците за грбот пружаат пријатно чувство на седење и овозможуваат опуштено да се потпирате, додека страничните делови се идеални за да си ја потпрете раката. Визуелно, Ravena изгледа безвременски модерна. Преку ногарите поставени на страните, подот изгледа празен и слободен, што на пријатната гарнитура и дава „лесен“ изглед.

Легенда:

ESL и ESR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со долга лежалка во различни големини во зависност од моделот
ECL и ECR: Аголни гарнитури во десен или лев агол со еден наслон за раце и отворен крај
EC Аголни гарнитури со две еднакви страни (наслони за раце)
ZS: Двоседи
DS: Двоседи со делумна трета поделба (троседи)
UL и UR Гарнитури во десен или лев агол во форма на буквата „U“
HC: Табуретка
SE: Фотелја

димензии

l