Menu

Шарлот

Шарлот

код:400008

по нарачка

Kревет Шарлот може да го нарачате во комбинација од две бои или пак еднобоен.

Вистински рај во спалната соба, кревет Шарлот може да го нарачате во комбинација од две бои или пак еднобоен. Основата полнета со жичано јадро може да ја надополните со соодветниот душек со високоеластична пена и жичано јадро во поединечни џебови. Топерот одлично ќе ги спои соодветните делови и ќе придонесе за максимално уживање во спиењето. Елементите може да ги нарачате поединечно и да ги комбинирате по ваша желба.  

sharlot