Menu

БТ2150

БТ2150

код:400006

по нарачка

Овој модел на кревет се одликува со понизок наслон со што во фокус доаѓа основата која е висока и со ниски ногари. Штеповите на наслонот допринесуваат за елегантен изглед, а целокупниот дизајн дава топол и пријатен изглед.
Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
Димензии