Menu

БТ2140

БТ2140

код:400005

по нарачка

Специфично за овој кревет за спиење е широкиот наслон кој се протега надвор од површината на основата. Наспроти широкиот наслон, ниската основа придонесува за удобниот изглед.
Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
Димензии