Menu

БТ1960

БТ1960

код:400004

по нарачка

Правите чисти линии и висината на ногарите го прават овој кревет визуелно привлечен и удобен. Со посебниот дизајн на наслонот, овој кревет ќе ја разубави вашата дневна соба.
Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
Димензии