Menu

БТ1870

БТ1870

код:400001

по нарачка

Прекрасно дизајниран кревет за спиење со наслон кој ќе остави посебен елегантен впечаток во спалната соба. Интересните штепови му додаваат посебен шарм, а самата изработка нуди одличен комфор и квалитет.
Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
Димензии