Menu

Кревети

8 Продукт(и)

Преглед51020
 1. Шарлот

  Шарлот

  Kревет Шарлот може да го нарачате во комбинација од две бои или пак еднобоен.
 2. Аризона

  Аризона

  Одличен комфор и дизајн за комплетна релаксација во спалната соба.
 3. БТ2150

  БТ2150

  Овој модел на кревет се одликува со понизок наслон со што во фокус доаѓа основата која е висока и со ниски ногари. Штеповите на наслонот допринесуваат за елегантен изглед, а целокупниот дизајн дава топол и пријатен изглед. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
 4. БТ2140

  БТ2140

  Специфично за овој кревет за спиење е широкиот наслон кој се протега надвор од површината на основата. Наспроти широкиот наслон, ниската основа придонесува за удобниот изглед. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
 5. БТ1960

  БТ1960

  Правите чисти линии и висината на ногарите го прават овој кревет визуелно привлечен и удобен. Со посебниот дизајн на наслонот, овој кревет ќе ја разубави вашата дневна соба. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
 6. БТ1890

  БТ1890

  Целата површина на овој кревет за спиење е украсена со штепови кои допринесуваат за навистина шармантен и елегантен изглед. Ниските ногари му даваат посебен удобен изглед на овој кревет за спиење. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
 7. БТ1880

  БТ1880

  Овој модел на кревет за спиење е карактеристичен по интересниот наслон. Елегантниот изглед е надополнет со високите ногари изработени од нерѓосувачки челик. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.
 8. БТ1870

  БТ1870

  Прекрасно дизајниран кревет за спиење со наслон кој ќе остави посебен елегантен впечаток во спалната соба. Интересните штепови му додаваат посебен шарм, а самата изработка нуди одличен комфор и квалитет. Може да се изработи во три различни димензии. Нудиме избор за изработка во кожа, штоф или вештачка кожа.

8 Продукт(и)

Преглед51020