Menu

Џаент

Џаент

код:00002

по нарачка

Моделот може да се изработи во штоф или еко кожа. Нудиме на располагање многу бои од кои може да изберете. Елементите може да се нарачаат поединечно, или пак да се комбинираат во гарнитура.
Вкупна висина: 65 cm
Висина на седење: 38 cm
Длабочина на седење: 84 cm
Дизајнот на моделот Џаент комплетно одговара со своето име. Пространата површина при седење и лежење која ја овозможува овој модел, покрај комфортот, дава и луксузен изглед пријатен за очите. Независно од комбинацијата или боите, Џаент е парче мебел кое прекрасно ќе прилега во дневната соба и ќе креира уникатна, единствена атмосфера и визуелно ќе го збогати просторот.

Елементи и комбинации