Menu

Венето

Венето

код:700006

по нарачка

Привлечен дизајн и висок комфор се главните карактеристики на Венето.

Привлечен дизајн и висок комфор се главните карактеристики на Венето. Оваа фотелја ќе ви пружи одлична релаксација, истовремено визуелно збогатувајќи го просторот. Може да се изработи во кожа или штоф, во боја по избор.

veneto